Diensten

Koop uw Nederlandse en Belgische rijbewijs

De rijbewijstest is voor de meeste mensen altijd een zeer moeilijke opgave. Dit komt door het spannende karakter van het theoretische rijbewijsexamen en het praktische rijbewijsexamen. Wij bezorgen u echter een rijbewijs zonder dat u stress krijgt of een rijbewijstest moet afleggen. Zo besparen wij u zoveel geld en tijd. Want naar de rijschool gaan kost ook. Wij kunnen een rijbewijs afgeven aan mensen die wel kunnen autorijden, maar geen tijd hebben voor een examen. Wij bieden ook voor mensen die niet kunnen autorijden. Wij kunnen een rijbewijs afgeven aan mensen die wel kunnen autorijden, maar geen tijd hebben voor een examen. Wij bieden ook voor mensen die niet kunnen autorijden. Wij bieden ook voor mensen die niet kunnen autorijden. Wij kunnen een rijbewijs afgeven aan mensen die wel kunnen autorijden, maar geen tijd hebben voor een examen. Wij bieden ook voor mensen die niet kunnen autorijden.

KOOP ALLE BESCHIKBARE RIJBEWIJSCATEGORIEËN

RIJBEWIJS CATEGORIE A EN SUBLICENTIE

In de categorieën A1, A2, A, AM-motorfiets heb je drie soorten rijbewijs: A1-, A2- of AM-rijbewijs. Voor bromfietsen op twee wielen (categorie L1e) waarvan de ontwerpsnelheid niet hoger is dan 45 km/u en waarvan de cilinderinhoud kleiner dan of gelijk is aan 50 cm³, bedraagt ​​de minimumleeftijd voor deze categorie 16 jaar.

RIJBEWIJSCATEGORIE B

Rijbewijzen categorieën B1, B, BE. Het rijbewijs B is het bekendste en meest aangeschafte rijbewijs omdat je hiermee normale auto's mag besturen, de minimumleeftijd voor deze categorie is 18 jaar.

CATEGORIE C-RIJBEWIJS

Het rijbewijs van categorie C en C1 wordt het meest gevraagd door professionals, omdat u hiermee zelf “vrachtwagens” of voertuigen mag besturen die bedoeld zijn voor het vervoer van voorwerpen (het is nu echter vereist voor commercieel transport) C-rijbewijs, ook goederen CQC ) , de minimumleeftijd voor deze categorie is 21 jaar

Rijbewijscategorie D

Permis de conducere categoriile D și D1 Permisul de conducere D vă permite să conduceți autovehicule pentru a transporta persoane cu mai mult de 9 locuri, inclusiv scaunul șoferului (autobuz), dar numai pentru uz personal. vârsta minimă pentru această categorie este de 22 de ani.

PRELUNGIREA LICENȚEI

Bij ons bureau brengen wij heel weinig in rekening voor de verlenging van het rijbewijs dat onze klanten ons geven, dus als u van ons een rijbewijs krijgt en de vervaldatum heeft bereikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij hebben dekking en we kunnen nog steeds helpen met het verlengen van zelfs het rijbewijs dat we niet hebben gekregen

Welke techniek gebruiken we om een ​​authentiek document te creëren?

Wij zijn een anonieme organisatie, maar dat weerhoudt ons er niet van om gestructureerd te zijn zoals elke andere organisatie. Uitgerust met ons team van computerwetenschappers ontwerpen en drukken we de documenten die we aan onze klanten verstrekken, nadat ze ons de informatie hebben gegeven die in die documenten moet verschijnen. Nadat we het document hebben ontworpen dat we hebben gemaakt, wordt het iets delicater. Onze experts vergemakkelijken, in samenwerking met enkele agenten in het computersysteem, het werk en vergemakkelijken zo de registratie van de documenten die wij ter beschikking stellen aan onze klanten.

PASPOORT

Wij zijn kwaliteitsfabrikanten en leveranciers van echte en valse paspoorten. Wij verwerken en creëren bestanden die u kunt gebruiken om te reizen en te werken in de Europese Unie. Onze authentieke bestanden zijn omvangrijk en geregistreerd in de vereiste overheidsdatabase.

VERBLIJFSVERGUNNING

Comfortabel wonen in Nederland en België door eenvoudig een verblijfsvergunning van Nederland of België EU-burgerschap te verkrijgen Om langer dan 90 dagen in Nederland of België te verblijven, moet iedere buitenlander een verblijfsvergunning in Nederland en België verkrijgen. Voordat u in Nederland en België een verblijfsvergunning aanvraagt, moet u echter aan een aantal eisen voldoen. U kunt pas een verblijfsvergunning krijgen als u al in Nederland of België bent, wat betekent dat er voorwaarden zijn waaraan u moet voldoen om überhaupt naar Nederland en België te kunnen reizen. Het doorlopen van deze processen is uiterst vervelend en tijdrovend. Daarom bieden wij u eenvoudigweg een oplossing door u de echte EU-verblijfsvergunning te verstrekken en deze zo snel mogelijk af te leveren.

Scroll to Top